Torsdagstema: Natt

Kategori: Allmänt

Då var det dags igen! Denna veckas tema var "Natt". Kan inte direkt säga att fantasin flödade, så det fick bli månen genom lite lek i photoshop :)  Hos nollfemnolltvå kan du hitta fler tolkningar av temat!

 
 

Torsdagstema: Självkänsla

Kategori: Allmänt

Ett par torsdagsteman senare och här kommer mitt bidrag till Smäms tema "Självkänsla". Som jag nämnde tidigare gjorde hon en liten specialare med temat som ett uppdrag till att skapa en broschyr till sin hemkommun, där broschyren ska användas i syfte att stärka personers självkänsla. 
 
Får ta mig an veckans torsdagstema "Love is in the air" vid något senare tillfälle. Har ett hum om vad jag ska göra iaf :)
 
 
 
 
Alla bidrag finns hos Smäm!

Hemläxa

Kategori: Allmänt

Aj, aj, aj! Tråkigt nog har tiden flygit iväg den här veckan, vilket betyder torsdagsbilden får bli en uppgift för helgen istället. Temat "Självkänsla" bestämdes av Smäm och bidragen kan ni hitta hos henne. Med temat fanns även en extra, frivillig, utmaning som man kunde ta sig an - att utforma sin illustration som en framsida till en broschyr om självkänsla och där uppdragsgivaren är ens hemkommun. Riktigt kreativt och galet utmanande tycker jag! 
Nej, nu blir det att återgå till studierna och beta mig igenom så många artiklar som jag bara kan.
 
 

Tea box

Kategori: Allmänt

I torsdags tog jag mig en liten tur till ROOM och köpte mig denna lilla tebox från house doctor! Våra skåp översvämmar med diverse te-sorter så den var välbehövd :) ...Och påsen får nu pryda fönsterbrädan ;)
 
 
 
 Lampan är från IKEA. Ljuset och den lilla vasen är från H&M Home.
 

Griffeltavla

Kategori: Allmänt

Säg hej till Mr. Chalk Board!
 
2 burkar senare och nu är vår kära griffeltavla på plats :)
Är riktigt nöjd och det kommer med säkerhet spenderas massa tid till diverse kladdande här framöver!
  
 
 
Det tog inte länge förrän Bender dök upp på tavlan när pojkvännen hade kommit hem :)
...och en dammtuss vid namn Bertil (?!)